Met Gala 2023, ünlülerin renkli kıyafetleriyle hafızalara kazındı

02-05-2023
Etiketler Met Gala 2023 New York Rihanna Jennifer Lopez Lil Nas X Mary J. Blige Kim Kardashian
A+ A-

Haber Merkezi - Resmi olarak Costume Institute Gala veya Costume Institute Benefit olarak adlandırılan Met Gala veya Met Ball, New York City'deki Metropolitan Museum of Art'ın Kostüm Enstitüsü yararına düzenleniyor.

New York'ta her yıl gerçekleştirilen Met Gala etkinliğine, sanat ve iş dünyasından ünlü isimler katılarak bağışta bulunuyor.

Gecenin teması, 2019’da hayatını kaybeden ünlü Alman modacı Karl Lagerfeld’i onurlandırmak adına “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty” olarak seçildi.

Lagerfeld, hayatı boyunca Balmain, Chloé, Fendi, Chanel gibi önemli moda evlerinde çalıştı ancak Alman modacı sadece giyim dünyasındaki başarısı ile değil aynı zamanda kadınlar, göçmenler ve diğer azınlık gruplar hakkında yaptığı yorumlarla da biliniyordu.

Her sene mayıs ayının ilk pazartesi günü düzenlenen Met Gala, bu sene 1 Mayıs’ta (dün) düzenlendi.

Moda dünyasının en büyük gecelerinden biri sayılan Met Gala, bu sene de ünlülerin giydiği kıyafetlerle adından söz ettirdi.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kadir İnanır / Arşiv

Kadir İnanır yeniden yoğun bakıma alındı

Kadir İnanır, Mart ayında beynine 3. kez pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi olmaya başlamıştı. İnanır'ın bir süre önce fizik tedavi gördüğü açıklanmıştı.