Zaharova’nın dans şovu beğeni topladı

Haber Merkezi - Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, yeni yıl eğlencesi kapsamında düzenlenen program sırasında twist dansı yapıp görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Zaharova’nın paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.

Daha önce de birçok dans videosu yayınlanan Zakharova, yeni yıl eğlencesi kapsamında bakanlığın kooperatifinde verilen bir davette yardımcısı ile birlikte twist dans yaptı.

Zaharova, görüntüleri “Sıkı çalışıp sıkı dinleniyoruz!” ifadeleri ile Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Zaharova’nın paylaşımı 100 binden fazla izlenirken çok sayıda olumlu yorum aldı.

Siyaset dışında yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Zakharova, 2016 yılında Soçi kentinde gerçekleştirilen Güneydoğu Asya Ulusal Birliği (ASEAN) Zirvesi'nde de Rus halk şarkısı Kalinka eşliğinde dans etmişti.

Twist dansı

Kıvrak ve hızlı danslardan söz edildiğinde ilk akla gelenlerden biri de twist dansı. ABD’li rockn roll şarkıcısı ve dansçısı Chubby Cheker’ın 1960 yılında The Hangballlard ve The Midnighters’ın ‘The Twist’ şarkısını yeniden yorumlamasıyla dünya çapında bir twist dansı furyası oluştu.

Bir yıl sonra ‘Twist Around the Clock’ filmi gösterime girdi. Kalça hareketlerine dayalı twist dansı başta ahlaka aykırı bulunarak tepki çekse de, daha sonra dönemin jerk, the pony, funky chicken gibi danslarına da esin kaynağı oldu.

 

Официальный представитель и заместитель официального представителя открывают «корпоратив» Департамента информации и печати МИД России под аккомпанемент @denis_mazhukov Ударно работаем - ударно отдыхаем!

A post shared by Maria Zakharova (@mzakharovamid) on