AK Parti adayı Bayık’tan 'Cemil Bayık' açıklaması

29-03-2019
Rûdaw
Etiketler Urfa Hilvan AK Parti Aslan Ali Bayık Cemil Bayık
A+ A-

Haber Merkezi - AK Parti Urfa Hilvan ilçesi Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, son günlerde sosyal medyada kendisi hakkında Cemil Bayık ile akraba olduğu iddialarına ilişkin, “Son günlerde sosyal medyada şahsıma yönelik olarak; sadece soy isim benzerliğinden dolayı PKK terör örgütü üyesi Cemil Bayık ile kardeş olduğuma dair yapılan asılsız iddialar ve bu iddiada bulunanları şiddetle kınıyorum” dedi.

 

Hilvan Belediye Başkanı ve mevcut AK Parti Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, sosyal medyadan kendisine yönelik iddialara ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

 

Son günlerde “Cemil Bayık”ın kardeşi olduğu' öne sürülen Aslan Ali Bayık, söz konusu iddialara tepki gösterdi.

 

Bayık, “Son günlerde sosyal medyada şahsıma yönelik olarak; sadece soy isim benzerliğinden dolayı PKK terör örgütü üyesi Cemil Bayık ile kardeş olduğuma dair yapılan asılsız iddialar ve bu iddiada bulunanları şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Twitlerinde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi etiketleyen Bayık, şöyle devam etti:

 

“10 yıldan beri bir AK Partili Belediye Başkanı olarak devletime ve milletime onurla hizmet etmekteyim ve etmeye devam edeceğim. Kirli söylem ve siyasetleriyle gerek Cumhur İttifakını ve gerek şahsımı hedef alarak yıpratma çabasına giren; ancak gerekli araştırma zahmetine girmeyen siyaset bilmezlerin bilmesi gereken çok şey var. Ben Şanlıurfa Hilvan doğumluyum, kardeşi olduğum iddia edilen PKK terör örgütü üyesi Cemil Bayık ise Elazığlıdır ve soyadı benzerliğinin haricinde en ufak bir kan bağımız asla bulunmamaktadır.”

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli