İngiltere Büyükelçiliği’nden Rûdaw'a tebrik mesajı

Dün 06:15
Etiketler İngiltere'nin Bağdad Büyükelçiliği Rûdaw Medya Grubu UNFPA Kadın Eğitim Programı
A+ A-

Erbil (Rûdaw) - İngiltere’nin Bağdat Büyükelçiliği, Rûdaw ve UNFPA Kadın Eğitim Programı’nın bu yıl Stevie ödüllerinde ‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk - Yılın Programı’ kategorisinde tanınmasından dolayı Rûdaw Medya Grubu’nu tebrik etti.

Büyükelçilik, Rûdaw’ın Stevie altın ödüllerinde gösterdiği büyük başarıya övgüde bulunarak tebrik mesajı yayımladı.  

İngiltere Bağdat Büyükelçiliği sosyal medya hesabı X’ten yaptığı açıklamada, “İngiltere tarafından finanse edilen “Rudaw &UNFPA Kadın Eğitim Programı”nın bu yıl Stevie ödüllerinde “Kurumsal Sosyal Sorumluluk - Yılın Programı” kategorisinde tanındığını duyurmaktan gurur duyuyoruz ”ifadeleri kullanıldı.

Birçok ulusal ve uluslararası kuruluş, ‘Bir Yıl Savaş’ belgeseliyle 2024 Stevie Ödülleri’ni kazanan Rûdaw Medya Grubu’nu tebrik etti.

Rûdaw Medya Grubu ‘Bir Yıl Savaş’ belgeseli ve Rûdaw-Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu’nun (UNFPA) ortak projesinin üç Stevie Ödülü kazanarak küresel bir başarıya imza atmıştı.

Uluslararası medya kuruluşlarına yaptıkları önemli çalışmalar karşılığında verilen Stevie Ödülleri, prestijli ve değerli bir ödül olarak biliniyor. Daha önce de CNN, NBC, Al Jazeera ve Bloomberg gibi kuruluşlar Stevie Ödüllerine layık görülmüştü.  

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli