2024 Erbil Forumu Rûdaw Araştırmalar Merkezi ile İnsan Hakları İzleme Örgütü ortaklığı ile düzenlenecek

26-09-2023
Rûdaw
Etiketler İBB Üniversite öğrencileri Yardım Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan F-16 ABD Rûdaw Araştırmalar Merkezi Erbil İnsan Hakları İzleme Örgütü Human Rights Watch
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Rûdaw Araştırmalar Merkezi, başkent Erbil’de yapılacak "2024 Hewler Formu" için İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW) ile ortak mutabakatı imzaladıklarını duyurdu.

X sosyal medya hesabından paylaşım yapan Rûdaw Araştırmalar Merkezi Başkanı Ziryan Rojhılati, “Rudaw Araştırma Merkezi'nin Erbil 2024 Formu için İnsan Hakları İzleme Örgütü (Human Rights Watch) ile ortaklığını duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Başarılı ve etkili bir forum için aynı perspektifle mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Rûdaw Araştırmalar Merkezi 2019’dan bu yana her yıl düzenli olarak 28 Şubat ile 2 Mart tarihlerinde başkent Erbil'de çok sayıda politikacı, uzman, araştırmacı, yerel ve uluslararası medya kuruluşlarının katılımıyla "Erbil Formu" düzenleniyor.

Forumda belirlenen konular yuvarlak masa toplantıları, röportajlar ve paneller aracılığıyla tartışılıyor.

Rûdaw Araştırmalar Merkezi’nin daha önce düzenlediği konferans ve forumlara Washington Enstitüsü, Atlantik Konseyi, Wilson Merkezi, IRF Merkezi, Uluslararası Dini Özgürlük Masası, İtalyan Araştırma Merkezi ve onlarca başka merkez ve enstitü katılım sağladı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli