İmamoğlu, Komünist Başkan Maçoğlu'nu ziyaret etti

26-01-2020
Ali Haydar Gözlü
Dersim
Dersim
Etiketler Dersim Ekrem İmamoğlu Mehmet Fatih Maçoğlu
A+ A-

Dersim (Rudaw) – İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası depremzedeleri ziyaret etmek amacıyla Elazığ'a gelen ve burada bir gün kalan Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte, karayoluyla Dersim'e geldi.

 İlk olarak Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nu ziyaret eden İmamoğlu, belediye girişinde halk tarafından karşılandı.

Maçoğlu ile bir süre makamında görüşen İmamoğlu, Elazığ depreminde yaşananların yeterli tedbirlerin alınmamasından kaynaklandığını, her yöneticinin bu hatada payının olduğunu ve bundan sonra gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini ifade etti.

Ziyareti sırasında 22 gündür kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'un ailesini de ziyaret ettiğini ifade eden İmamoğlu, bu olayın umutla sonuçlanmasını istediklerini söyledi.

Dersim'in kendileri için önemli olduğunu özellikle Kemal Kılıçdaroğlu'un memleketi olmasından ötürü önemsediklerini ifade eden İmamoğlu, Belediye başkanı Maçoğlu'na çalışmalarında başarılar diledi.

İmamoğlu'nun ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür eden Maçoğlu ise, belediye olarak ekiplerinin Elazığ'da olduğunu ve gerekli desteği verdiklerini söyledi.

İmamoğlu, ziyaretinin ardından Maçoğlu  ve halkla fotoğraf çektirdi. Dersim Cem Evini de ziyaret eden İmamoğlu, daha sonra karayolu ile Erzurum'a hareket etti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli