HDP’li vekil Habur Sınır Kapısı'ndaki görüntüleri paylaştı

25-08-2020
Rûdaw
Habur Sınır Kapısı
Habur Sınır Kapısı
Etiketler Habur Sınır Kapısı HDP Hüseyin Kaçmaz
A+ A-

Haber Merkezi – HDP Şırnak Milletvekili Hüseyin Kaçmaz, Habur Sınır Kapısı’nda yaşanan koronavirüs test kuyruğunu paylaşarak, “Şoförlerin can güvenliğini sağladık diyenlerin bu görüntülerden haberleri var mı?” diye sordu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, ticaretin aksamaması için Habur Sınır Kapısı ile İbrahim Halil Gümrük Kapısı arasındaki tampon bölgede 1 Mart'ta başlatılan dorse ve şoför değişimi yapılmak suretiyle "temassız ticaret" uygulaması geçtiğimiz hafta sona erdi.

Şöförülerin Habur Sınır Kapısı'ndan Kürdistan Bölgesi’ne geçişine koronavirüs testi ile izin verilmesinin ardından kapıda test için yaşanan izdihamı yansıtan görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şırnak Milletvekili Hüseyin Kaçmaz da sosyal medya hesabı üzerinden görüntüleri paylaştı.

Kaçmaz, "Türkiye'den Irak'a geçiş yapan ve aynı şekilde dönüş yapan Tır şoförlerinin Covid-19 test sırasından bir görüntüsü. Şoförlerin can güvenliğini sağladık diyenlerin bu görüntülerden haberleri var mı?" diye sordu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli