FLAŞ İDDİA - 'Ensarioğlu ölümden döndü!'

24-10-2015
Rûdaw
Etiketler Galip Ensarioğlu Hani Seçim Bomba
A+ A-

Haber Merkezi - AK Parti Diyarbakır milletvekili adayları M. Galip Ensarioğlu, Fatih Kayhan ve Alaattin Parlak’ın geçişi sırasında patlatılmak istenen bombalı tuzakların son anda fark edildiği bildirildi.

 

Al Jazeera’nın haberine göre, M.Galip Ensarioğlu, kendisi ve diğer adaylar Fatih Kayhan ve Alaattin Parlak’ın Diyarbakır’ın Hani ilçesinde geçişi sırasında patlatılmak istenen 2 bombalı tuzağın son anda fark edildiğini açıkladı.

 

Habere göre, seçim çalışmaları yapmak için Diyarbakır’dan hareket eden AK Parti konvoyuna Cuma günü öğle saatlerinde Hani ilçesine bağlı Aksalkan ve Mıbırdaş köyleri arasında bombalı tuzak hazırlandığı tespit edildi.

 

Haberde, “PKK’lılar, hazırladıkları bomba düzeneğini üzerine bir kamyon kum dökerek sakladılar ve Ak parti konvoyunu bu noktada durdurarak bombayı patlatmayı planladılar” denildi.

 

Bölgede kontrol yapan korucuların bomba düzeneğine ait kabloları görmesiyle jandarmaya haber verildiği, ihbar üzerine milletvekillerinin konvoyunun bu noktaya gelmeden durdurulduğu belirtildi.

 

Habere göre, olay yerine gelen jandarma ekipleri bomba düzeneğini etkisiz hale getirerek kontrollü bir şekilde patlattı.

 

Programlarına devam eden milletvekili adayları Galip Ensarioğlu, Fatih Kayhan ve Alaattin Parlak’ın güzergahına bir bombanın daha yerleştirildiği tespit edildi.

 

Hani ilçesi Kaygusuz beldesi yakınlarında bir menfeze gizlenmiş bomba tespit edilerek patlatıldı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli