Özhaseki Bağlar Belediyesi'ni ziyaret etti

Haber Merkezi - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Diyarbakır'da temaslarda bulundu.

Bağlar Belediyesi'ni ziyaret eden Özhaseki’ye geniş katılımlı bir sunumla belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve kalabalık bir grup tarafından karşılanan Özhaseki, belediye ana binasında incelemelerde bulundu.

Geliş amaçlarının belediyenin hizmetlerini ele alıp daha iyisinin yapılması için istişarelerde bulunmak olduğunu anlatan Özhaseki, "Sayın cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu iradenin bir noktada temsilini yerine getiriyoruz. Keyifle geldim, yaptığımız işten gerçekten büyük bir haz aldım. MYK'de aldığımız kararla belediyelerimizi geziyoruz. Belediye başkanlarımızla istişare ediyoruz, il teşkilatlarımızla bir araya gelerek yapılacak ne varsa sorunları yerinde görüp değerlendiriyoruz. Sonra da hazırladığımız raporları Sayın cumhurbaşkanımıza arz ederek buradaki işlerin çözümü noktasında hareket ediyoruz" dedi.

Özhaseki, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na çıtayı daha yükseğe taşıması için her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Mehmet Özhaseki, "Benim ömrüm belediyecilik ile geçti. Bildiğim tek şey de belediyecilik. Bu yüzden bildiğim ne varsa aktarmaya çalışıyorum. İnşallah Bağlar'da çok daha başarılı oluruz, güzel işler yaparız. Tüm Diyarbakır'a örnek oluruz. Burada gönül belediyeciliğini inşa ederek diğer ilçelere de örnek teşkil ederiz" şeklinde konuştu.