Kosret Resul: Yeni bir sayfa açalım

21-10-2018 3 Yorumlar
Etiketler Kosret Resul Kürdistan Seçimleri KYB
A+ A-

Erbil (Rûdaw) - Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreter Yardımcısı Kosret Resul, Kürdistan Bölgesi’ndeki tüm siyasi partilere yeni bir sürecin başlması ve yeni bir sayfanın açılması çağrısında bulundu.

 

Kosret Resul, 30 Eylül’de gerçekleştirilen genel seçimlerin nihai sonuçlarının açıklanması dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

 

Resul, Kürdistanlı siyasi taraflara diyalog ve yeni hükümet kabinesine katılma çağrısında bulundu.

 

Yeni bir sayfanın açılması ve yeni bir sürecin başlatılması gerektiğini altını çizen Kosret Resul mesajında şunları söyledi:

 

“Bölgedeki  gelişmeler ve önümüzdeki ihtimaller, bir an önce diyalog masasında toplanarak Kürdistan Bölgesi’nin gelecek hükümetinde katılmamızı gerektiyor. Bu durum aynı zamanda Kürdistan Bölgesi’ne ve yurttaşlarımıza daha fazla hizmet etmemizi gerektiriyor. Bu da çekişmeleri bir kenara bırakarak hepimizin katılımıyla gerçekleşecektir.”

 

 

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 
  • 31-10-2018
    Mansur
    Kyb içerisindeki ender ve saygın kürt ulusalcilardan olan cenabê kosret resul beyefendi kendi gücü yetiğince cenabê mesud barzaniyle ayni hedeflere dogru siyasetini sürdürüyor. Siteniz milli uyanışı cağrıştıriyor bilincle takip ediyoruz Bakur. Basarilar👏👏
  • 30-10-2018
    mum
    adam (resul) dogru diyor, hatta tüm kürt partileri sandalye üxoranlarina gore temsil edilmeli.
  • 21-10-2018
    nako
    karanlık sayfanız yeni safyalara engeldir