Rûdaw Dünya Kupası boyunca başarılı bir yayın yaptı

Rûdaw Mediya Grubu, 20 Kasım - 18 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası boyunca Kürdistan, Katar, Arjantin, Fransa ve diğer birçok ülkede kapsamlı bir yayın yaptı. Rûdaw Medya Grubu’un Katar’daki Dünya Kupası’na gönderdiği muhabir, dünyanın önde gelen milli takım antrenörleri ve oyuncularından demeç aldı ve bu açıklamalar uluslararası spor medyasında manşetlere taşındı.

Katar’daki Rûdaw stüdyosu ve muhabiri, Kürdistan ve dünyanın diğer ülkelerinden giden gençlerin bu uluslararası organizasyon hakkındaki duygularını ve kutlamalarını ekranlara taşıdı. Yine Arjantin’deki Rûdaw ekibi, başkent Buenos Aires’te halkın kutlamalarını canlı olarak aktardı. Yine Kürdistan’ın tüm kentlerinde Kürdistanlı gençlerin sevinç ve mutluluğunu görüntüledi.

Rûdaw Medya Grubu, 2022 Dünya Kupası’nın başlangıcından itibaren, Erbil'deki Family Mall'da bulunan Empire Sineması'nda yepyeni bir program ile Kürdistan Bölgesi’nin tüm şehirlerinden gelen 4.500 genç kız ve erkeğe tüm maçları izleme fırsatı sundu. Aralarında 2.400 genç “Sinema Dünya Kupası” adıyla düzenlenen yarışmaya katıldı. Katılımcılardan 44’ü Dünya Kupası'nın birinci, ikinci ve üçüncüsü olacak ülkeleri doğru tahmin etmeyi başardı. Yarışmanın sonucunda biri kız üç kişi, yarışmanın birincisi, ikincisi ve üçüncüsü seçildi. Ayrıca, çok sayıda konsolos, yetkili, sanatçı ve şahsiyet de Rûdaw’da yayınlanan “Sinema Dünya Kupası” programına konuk oldu.

Rûdaw Spor Masası Dünya Kupası yayınlarında bir kez daha yeteneğini, Rûdaw Medya Grubu da genel anlamda gençlere hizmette rakipsiz olduğunu gösterdi.

Rûdaw Medya Grubu

12-12-2022