Audi’den Diyarbakır’da reklam: Burada hayat var!

Haber Merkezi – Audi Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle öne çıkan şehirlerle, birbirinden farklı hayat hikayelerini bir araya getirdiği video serisi ‘Bir Yolunu Bul’ kapsamında Diyarbakır’da bir reklam çekildi.

Alman otomobil markasının hazırladığı, serinin ‘Ruhunu Beslemenin Bir Yolunu Bul’ isimli beşinci filminde, piyanist ve müzik yapımcısı Emir Ersoy; Diyarbakır’ın gerek tarihi gerekse doğal güzelliklerine değiniyor.

Reklam filminde piyanist Emir Ersoy yer alıyor

70’lerin önemli bazı hit parçalarını yeniden yorumladığı “1977” adlı albümüyle büyük beğeni kazanan piyanist ve müzik yapımcısı Emir Ersoy’un Diyarbakır’daki çekimlerinde, sanatçıya Audi A6 modeli eşlik ediyor.

‘Hayatta her şeyin bir ritmi olduğunu ve bu ritmin hissedilmesiyle bir yolculuğa başlandığını’ söyleyen Emir Ersoy devamında Diyarbakır’ın özel olduğunu belirtiyor:

“Bu şehrin sesleri öylece atmosfere yayılan bir gürültüden ibaret değil. Burada duyduğumuz her bir ses, kültürün, medeniyetin ve inancın ritmini oluşturan eylemlerin habercisi.

Burada hayat var, müzik var. Diyarbakır bu anlamda çok özel bir şehir.”

Sanatçı, Diyarbakır’daki çekimleri “Bu yolculukta, her şeyi bir bütün olarak duymak ve anlamak istedim. Bu yüzden bestenin tamamına baktım. Mezopotamya’nın tam kalbinde, modern ve sofistike bir ritme kapıldım. Tam aradığım dokunuş, yeni ve özel“ diye tanımlıyor.

Audi Türkiye‘nin “Bir Yolunu Bul“ video serisinde daha önce, Kendini Keşfetmenin, Tasarlamanın, Hayal Etmenin ve Ulaşmanın bir yolunun anlatıldığı videolar paylaşılmıştı.

Seri kapsamında daha önce Urfa, Mardin, Adana, Kapadokya ve Antep’te çekilen reklam filmleri bulunuyor.

Serinin son filmi önümüzdeki günlerde, yine farklı atmosferlerde fotoğraf sanatçısı Mustafa Arıkan‘ın hikayeleriyle devam edecek.