Güney Kore'nin Erbil Konsolosluğundan Rûdaw'a tebrik mesajı

 Erbil (Rûdaw) – Güney Kore’nin Erbil Konsolosu Cho Kijoung, 2023 En İyi Medya Şirketi dalında Altın Stevie Ödülü'nü kazanan Rûdaw’ı tebrik etti.

Rûdaw Medya Grubu, Kürdistan ve bölgedeki rolü nedeniyle The Stevie tarafından belirlenen 2023 En İYİ Medya Şirketi” altın ödülünün sahibi oldu.

Ödül nedeniyle bir tebrik de Güney Kore’nin Erbil Başkonsolosluğu’ndan geldi.  

Rûdaw Genel Müdürü Ako Mohammed’e hitaben gönderilen tebrik mesajında, “Bu ödülün ekibinizin başarısının bir kanıtı olduğuna inanıyorum” ifadelerine yer verildi.

Küney Kore'nin Erbil Başkonsolosu Cho Kijoung’un mesajı şu şekilde:

“Sayın Ako Mohammed.

Rudaw Medya Ağının yakın zamanda 2023 En İyi Medya Şirketi dalında Altın Stevie Ödülü kazandığını öğrendim.

Bu bağlamda, bu olağanüstü başarıdan ötürü sizi ve ekibinizi en içten tebriklerimi iletmek isterim. Bu ödülün ekibinizin mükemmellik ve profesyonelliğe bağlılık başarısının bir kanıtı olduğuna inanıyorum.

Bu başarı, gelecek birçok başarıdan sadece biri olsun. En samimi duygularımla gelecekte daha fazla başarı ve refah diliyorum.”

2023 Uluslararası Stevie Ödülleri 14 Ekim'de İtalya'nın Roma kentinde düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

Rûdaw, bu yıl 20’incisi düzenlenen Uluslararası İşletme Ödülleri yarışmasında üç etkili televizyon programı sayesinde Altın Ödül’ün sahibi oldu.

Rûdaw’ın yetenekli sunucuları Renc Sengawi’nin sunduğu “Legel Renc” (Renc İle), Şahyan Tahsin’in sunduğu “Berpirsyar” (Sorumlu) ve Dr. Aras Bradosti’nin sunduğu “Dr. Aras” programları Rûdaw’a Altın Ödül’ü getirdi.