Neçirvan Barzani'den Süleymaniyelilere: KDP’ye şans tanıyın

8 saat önce
Etiketler Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkan Yardımcısı Neçirvan Barzani Parlamento seçimleri Süleymaniye
A+ A-

Erbil (Rûdaw) - Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkan Yardımcısı Neçirvan Barzani, Süleymaniye'ye en iyi hizmetleri sunma hedefinde olduklarını belirterek, Süleymaniyelilerden KDP'ye bir şans tanımalarını istedi. Neçirvan Barzani, "Bu fırsatı KDP'ye verin ve partinin bu bölgedeki elini güçlendirin" ifadelerini kullandı. 

KDP'nin 190 numaralı listesini desteklemek amacıyla Süleymaniye'deki parti örgütlenme merkezinde bir konuşma yapan Neçir Barzani, Süleymaniye halkının parti üyelikleri nedeniyle büyük bedeller ödediğini ve birçok psikolojik baskıya maruz kaldığını dile getirdi.

Neçirvan Barzani Süleymaniye halkına hitaben, "Siz sevgili Süleymaniyeliler, KDP ve Barzani ile olan manevi bağın sürekli bir örneğisiniz" dedi.

"KDP, Süleymaniye halkının siyasi anlaşmazlıkların kurbanı olmaması için çalışıyor"

KDP'nin Süleymaniye için hazırladığı çalışma programına değinen Neçirvan Barzani, "Partimiz, Süleymaniye halkının ve bölgenin artık siyasi çekişme ve anlaşmazlıkların kurbanı olmaması için çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Neçirvan Barzani, "Süleymaniye ve genel olarak bu bölge, bu halkın siyasi, kültürel ve entelektüel tarihindeki büyük rolüyle en iyi yaşam, kalkınma, hizmet, güvenlik, huzur ve refahı hak ediyor" şeklinde konuştu.

Konuşmasında Süleymaniye'nin yeni nesline atıfta bulunan Neçirvan Barzani, "Süleymaniye'nin yeni nesli, ilerleme ve kalkınmaya odaklanıyor, boş gürültü ve karmaşaya değil" açıklamasında bulundu.

"Bu sefer, bir kereliğine de olsa KDP'yi deneyin"

 Neçirvan Barzani, Süleymaniye'ye en iyi hizmetleri sunma hedefinde olduklarını belirterek, Süleymaniyelilerden KDP'ye bir şans tanımalarını istedi. Neçirvan Barzani, "Bu fırsatı KDP'ye verin ve partinin bu bölgedeki elini güçlendirin" dedi.

Neçirvan Barzani, "Bu seferki vaadimiz farklı" diyerek, KDP'ye oy vermenin önümüzdeki dört yılda önemli bir fark yaratacağını ve tüm hizmet alanlarında bunun yansımalarını göreceklerini kanıtlayacaklarını ifade etti.

"KDP, sloganı ve söylemiyle tutarlıdır"

KDP'nin bu dönem parlamento seçimleri için belirlediği sloganın "Huzur ve Kalkınma, Birliktelik ve Dayanıklılık" olduğunu aktaran Neçirvan Barzani, "KDP, sloganı ve söylemiyle tutarlıdır, her zamanki gibi buna sorumlu bir şekilde yaklaşacağız" dedi.

Neçirvan Barzani, Kürdistan'ın herkesin yurdu olduğunu ve birlikteliğe ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bu nedenle KDP'nin herkese barış ve işbirliği eli uzattığını vurguladı.

Konuşmasının sonunda Neçirvan Barzani, Başkan Mesud Barzani'nin selamlarını Süleymaniye halkına ileterek, Başkan Barzani'nin etkinliğe katılmayı çok istediğini de sözlerine ekledi.    

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli