Güney Kore Başkonsolosu Lim, 3 Stevie ödülü alan Rûdaw’ı tebrik etti

Erbil (Rûdaw) – Güney Kore’nin Erbil Başkonsolosu Seungcheol Lim, üç ayrı Stevie Ödülü alan Rûdaw Medya Grubu’nu tebrik ederek, “Bu olağanüstü başarı, sürekli gelişen medya ortamındaki özverinizin, yaratıcılığınızın ve sıkı çalışmanızın bir kanıtıdır” dedi.

Rûdaw Medya Grubu bu yıl Dijital Medya yönetimindeki başarı, Ukrayna-Rusya savaşını konu alan belgesel ve Irak ile Kürdistan Bölgesi’nde kadın gazetecilerin eğitilmesi amacıyla gerçekleştirilen Rûdaw-Birleşmiş Milletler (BM) ortak projesi ile üç alanda Uluslararası Stive Ödülü kazandı.

Ödüller Cuma günü İstanbul’da düzenlenen törenle Rûdaw Digital Medya Genel Müdürü Brwa Kyani ve Rûdaw muhabiri Dilnya Rahman’a verildi.

Güney Kore’nin Erbil Başkonsolosu Seungcheol Lim, ödüller nedeniyle Rûdaw Medya Grubu Genel Müdürü Ako Muhammed’e tebrik mesajı gönderdi.

Lim mesajında, “Bu olağanüstü başarı, sürekli gelişen medya ortamındaki özverinizin, yaratıcılığınızın ve sıkı çalışmanızın bir kanıtıdır. Kürdistan Bölgesi'ni tanıtma ve koruma konusunda gösterdiğiniz başarının devamını diliyor, gelecekte daha başarılı çalışmalara imza attığını görmeyi umuyorum" ifadelerini kullandı.