Iraklı liderden Rûdaw’a tebrik mesajı: Bu ödül ulusal bir kazanım

18 saat önce
Rûdaw
Etiketler Rûdaw Musenna el-Samaray Irak Azim Koalisyonu Ukrayna-Rusya
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Irak Azim Koalisyonu Başkanı Musenna el-Samarayi, 3 ayrı Uluslararası Stevie Ödülü alan Rûdaw Medya Grubu’nu tebrik ederek, ödülleri “Irak için ulusal bir kazanım” şeklinde nitelendirdi.

Iraklı Sünni lider Musenna el-Samarayi, ikisi altın ve biri bronz olmak üzere üç alanda Uluslararası Stevie Ödülü alan Rûdaw Medya Grubu’na tebrik mesjı gönderdi.

Ödül vesilesi ile Rûdaw çalışanlarını kutlayan el-Samarayi, “Bu olağanüstü başarı, kurumunuz için eşsiz bir mesleki yetkinlik belgesi olarak kabul edilmektedir. Aynı zamanda Rûdaw'ın yapıcı ve yüksek kaliteli medya üretimindeki lider rolünü de vurguluyor” dedi.

Rûdaw Medya Grubu, Kürdistan Bölgesi ve Irak’ta Stevie ödülü alan ilk medya kuruluşu olmayı başardı.

Iraklı lider, “Bu vesileyle, Irak için ulusal bir başarı olarak kabul edilen bu değerli ödülden duyduğum mutluluğu ve gururu ifade ediyorum. Yaratıcılıkla kuşanmış medya deneyiminizde size daha fazla başarı diliyorum" dedi.

Rûdaw Medya Grubu bu yıl Dijital Medya alanı, Ukrayna-Rusya savaşını konu alan belgesel ve Irak ile Kürdistan Bölgesi’nde kadın gazetecilerin eğitilmesi amacıyla gerçekleştirilen Rûdaw-Birleşmiş Milletler (BM) ortak projesi ile üç alanda Uluslararası Stive Ödülü kazandı.

Rûdaw Digital Medya Genel Müdürü Brwa Kyani ve Rûdaw muhabiri Dilnya Rahman, ödüllerini dün akşam İstanbul’da düzenlenen törenle aldı.

Stevie Ödülleri, uluslararası medyada oldukça prestijli ve değerli bir ödül olarak biliniyor. Bu ödülü daha önce CNN, NBC, Al Jazeera ve Bloomberg gibi kuruluşlar da almıştı.

Rûdaw Medya Grubu geçen yıl da “Yılın En İyi Orta Ölçekli Şirketi” dalında “Stevie Altın Ödülü'nü kazandı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli