Başkan Barzani, yardım ulaşan Efrinlilerle telefonda görüştü

12-02-2023
Etiketler Maraş depremi Rojava Efrin Başkan Barzani BCF
A+ A-

Erbil (Rûdaw) - Barzani Yardım Vakfı’nın (BCF) Efrin’e ulaştırdığı yardımların ardından Başkan Barzani ile telefonda görüşen Efrinli Hüseyin İbiş (Ebu Kawa), “Yanımızla olduğunuz için size, Kak Neçirvan’a, Kak Mesrur’a, Hükümet’e ve Kürdistan halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Erbil Barzani Yardım Vakfı (BCF) Başkanı Musa Ahmed, Efrin’e ulaştırılan yardımlar konusunda Başkan Barzani’yi bilgilendirdikten sonra Hüseyin İbiş telefonu alarak Başkan Barzani’ye, “Efrinliyim, yanımızla olduğunuz için size, Kak Neçirvan’a, Kak Mesrur’a, Hükümet’e ve Kürdistan halkına teşekkür ediyorum” diyerek Efrinliler adına teşekkürlerini iletti.

Başkan Barzani’ye Efrinlilerin selamlarını ileten İbiş, “Umarım bir daha böyle bir felaketle karşı karşıya kalmayız. Allah size sağlık ve uzun ömürler bağışlasın. Hepimizin selamları var” diye konuştu.

Öte yandan, BCF’nin depremzedelere ulaşmaya devam edeceğini aktaran Musa Ahmed, “Rojava’da yaklaşık 40, Kuzey Kürdistan’da ise 84 çalışanımız var. Bunların çoğu gönüllü olarak bize destek oluyor. Başkan Barzani’nin talebi üzerine Rojava ve Kuzey Kürdistan’daki halkımıza ihtiyaçlarını ulaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli