Neçirvan Barzani'den seçim mesajı: KDP demek huzur ve refah demek

Erbil (Rûdaw) – Başkan Neçirvan Barzani, partisinin refah ve huzur partisi olduğunu ifade ederek, vatandaşlardan Kürdistan’ın kazanımlarının korunması uğruna KDP’ye oy vermesi gerektiğini söyledi.

Kürdistan Bölgesi Başkanı ve Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkan Yardımcısı Neçirvan Barzani, yaklaşan seçimler öncesi vatandaşlara çağrıda bulunarak, "20 Ekim'de Kürdistan'a hizmet edecek olan 190 numaralı KDP listesine oy verin" dedi.

Neçirvan Barzani, KDP'nin tarih boyunca Kürdistan halkı uğruna verdiği mücadeleleri ve ödediği bedelleri vurgulayarak, "KDP’nin olduğu yerde huzur, güvenlik, imar ve refah vardır. Gelişim ve aydınlık devam edecektir" ifadesini kullandı.

KDP'nin, iş insanları ve esnafların rahatça iş yapabilmesini sağladığını belirten Barzani, "Boş vaatler ve içi boş sloganlar partisi değiliz. KDP, iş ve faaliyet partisidir" dedi.

Neçirvan Barzani, KDP'nin halka karşı hizmet konusunda sorumluluk duyduğunu ve bu durumun kendileri için bir gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, "KDP demek, hizmet demektir. Kürdistan’ın ve kazanımlarının korunması demektir" şeklinde konuştu.

Kürdistan halkının güven ve desteğiyle, KDP'nin şehitlerin kanlarına olan vefa borcunu göz önünde bulundurarak hizmetlerine devam ettiğini belirten Neçirvan Barzani, "KDP, tüm zorluk ve engellere rağmen Kürdistan halkı için çok fazla kazanım elde etmiştir" dedi.

KDP'nin, karşılaşacağı sorunları çözebilmesi için halkın desteğine ihtiyaç duyduğunu dile getiren Neçirvan Barzani, "Huzur ve istikrarın korunması, gelişmenin ve refahın devam etmesi için 190 numaralı KDP listesine oy verin" çağrısında bulundu.

Neçirvan Barzani, "Allah’ın izni ve Kürdistan halkının gelecek konusundaki vizyonu ve iradesi sayesinde KDP kazanacak, Kürdistan kazanacak" diyerek konuşmasını tamamladı.

Başkan Neçirvan Barzani’nin mesajının tam metni şöyle:

“Değerli vatandaşlar 20 Ekimde size ve Kürdistan‘a hizmet edecek olan listeye oy verin 190 numaralı liste olan Kürdistan Demokrat Partisi’ne oy verin.

KDP’nin tarih boyunca tüm bileşenler dahil Kürdistan’ın halkı uğruna verdiği mücadele ve ödediği bedeller açık ve bellidir. KDP‘nin olduğu yerde huzur ve güvenlik imar ve refah vardır. Gelişim ve aydınlık devam edecektir. İş insanları ve esnaflar rahat bir kafayla işlerini yapmıştır. Ailelerinin can güvenliği konusunda emin olmuştur. KDP iş ve faaliyet partisidir boş vaatler ve içi boş sloganlar partisi değildir.

Boş vaat verme ve konuşma çok kolay bir eylemdi, herkes bunu yapabilir ancak herkes KDP gibi iş ve çalışma ehli değildir. KDP halkına karşı iş ve hizmet konusunda minnet etmez çalışıp hizmet etmek KDP için hem sorumluluk hem gururdur. Çünkü KDP demek hizmet demektir, KDP demek asayiş ve huzur demektir refah ve imar demek. Yani yaşam ve gelişim demek, KDP demek Kürdistan’ın ve kazanımlarının korunması demek yani birlikte yaşamın garantisi birbirimizi kabul etme ve tolerans demek.

Kürdistan’daki tüm etnik ve dini bileşenlerin haklarının savunucusu demek. Kürdistan halkının güven ve desteğiyle şehitlerin kanlarına olan vefayla ve Peşmerge’nin kahramanlıklarıyla tüm zorluk ve engellere rağmen KDP Kürdistan halkı için çok fazla kazanım elde etmiştir.

Daha yapacağı çok fazla iş vardır. Elbette iş yapanların eksiği ve hataları elbette olacaktır, elbette karşılaşacağı sorunlar olacaktır. KDP şu anda senin güvenini ve desteğine ihtiyacı vardır, ki çalışmalarına ve hizmetine devam edebilirsin. Önümüze çıkacak sorunları ve eksiklikleri çözebilsin.

Bu nedenle Aziz vatandaşlarım huzur ve istikrarın korunması için iş ve hizmetlerin devam etmesi için gelişmenin ve refahın devam etmesi için başarı ve Kürdistan’ın savunması için şimdi ve daha iyi bir gelecek uğruna 190 KDP listesine oy veriniz. Allah’ın izni ve Kürdistan halkının gelecek konusundaki vizyonu ve iradesi sayesinde KDP kazanacak Kürdistan kazanacak.”