Peşmerge Bakanı İsmail’den Rûdaw’a tebrik mesajı

Erbil (Rûdaw) – Peşmerge Bakanı Şoriş İsmail, üç ayrı dalda Uluslararası Stevie Ödülü kazanan Rûdaw Medya Grubunu tebrik etti. İsmail, “Rûdaw kurulduğu günden bu yana yurt içi ve yurt dışındaki izleyenlerinin güvenini kazandı” dedi.

Rûdaw Medya Grubu bu yıl ikisi altın ve biri brozn olmak üzere üç dalda Stevie Ödülü kazanarak küresel bir başarıya daha imza attı.

Bu yılki Uluslararası Stevie Ödülü yarışmasına Google, IBM ve MasterCard gibi önde gelen küresel markalar da katıldı.

Rûdaw'ın ödülleri, Stevie'nin dünyanın dört bir yanından 3 bin 600 uzmanın yer aldığı geniş bir jüri komitesinin değerlendirmesine dayanıyor. 12 bin büyük uluslararası marka ve kurum ödüle aday gösterildi. Stevie jürisi, Rûdaw'ın üç çalışmasını ödüle layık gördü.

Rûdaw’ın yanı sıra Microsoft, Aramco, Philip Morris, Mastercard ve Samsung gibi şirketler de Stevie Ödülleri'ni kazanmayı başardı.

Peşmerge Bakanı Şoriş İsmail, ödüller nedeniyle Rûdaw’a tebrik mesajı gönderdi.

“Rûdaw Medya Grubu’nun değerli yöneticileri, çalışanları ve gazetecileri; sizleri sayısız uluslararası ödül kazandığınız ve medya çalışmalarınızda elde ettiğiniz başarılar nedeniyle tebrik ediyorum” diyen İsmail, “Rûdaw kurulduğu günden bu yana gazetecilik kuralları ve yasaları çerçevesinde profesyonel ve objektif bir şekilde çalışarak yurt içi ve yurt dışındaki izleyenlerinin güvenini kazanmayı başardı. Ayrıca küresel medya kuruluşlarıyla birlikte uluslararası düzeyde çalışmayı başardı” dedi.

İsmail, bundan sonraki çalışmaları için Rûdaw Medya Grubu’na başarılar diledi.