Vali Ebubekir’den Rûdaw’a övgü: Bir Kürt medya kuruluşunu zirvede görmek gurur verici

2 saat önce
Rûdaw
Etiketler Süleymaniye Valisi Heval Ebubekir Rûdaw Stevie Ödülleri
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Uluslararası Stevie Ödülü vesilesiyle Rûdaw Medya Grubunu tebrik eden Süleymaniye Valisi Heval Abubekir, “Bir Kürt medya kuruluşunu küresel alanda zirvede görmekten gurur duyuyoruz” dedi.     

Süleymaniye Valisi Heval Ebubekir, Uluslararası Stevie Ödülü alan Rûdaw Medya Grubunu tebriklerini iletti.     

 “Süleymani Valiliği adına son dönemde üç prestijli Uluslararası Stevie Ödülünü kazanan Rûdaw Medya Grubunu tebrik ediyoruz” diyen Vali Ebubekir, “Bir Kürt medya kuruluşunu küresel alanda zirvede görmekten gurur duyuyoruz. Rûdaw'ın dünyanın her köşesinde Kürdistan halkının sesi ve rengi olmasını istiyoruz. Sorumlu, ulusal bir medya kuruluşu olarak Kürdistan ile dış dünya arasında doğru, objektif ve tarafsız köprü olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Rûdaw Medya Grubu, Kürdistan, bölge ve dünyadaki rolü nedeniyle bu yıl üç alanda Stevie Ödülü'nü kazandı.       

Her yıl 70'ten fazla ülkeden 12 binden fazla uluslararası marka, şirket ve medya ağı Stevie Ödülleri'ne aday gösteriliyor.        

Stevie jürisi dünyanın dört bir yanından 3 bin 600 uzmandan oluşuyor. Jüri bu yıl Rûdaw'ın üç çalışmasını ödüle layık gördü. Rûdaw, iki altın ve bir bronz madalya kazandı. 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Foto: Rûdaw Grafik

KÜRDİSTAN’DA SEÇİME DOĞRU; Bu seçimin öncekilerden farkı ne?

Kürdistan Parlamentosu altıncı dönem seçimleri için sayılı günler kaldı. 18 Ekim günü özel oylama ve 20 Ekim günü de özel oylamanın yapılacağı bu dönem seçimleri diğer dönem seçimlerinden farklı olacak.