Neçirvan Barzani ve Berhem Salih'ten Ako Muhammed'e başsağlığı mesajı

07-08-2022
Rûdaw
Etiketler Başkan Neçirvan Barzani Ako Muhammed Rûdaw Taziye Berhem Salih
A+ A-

Erbil (Rûdaw) - Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani ve Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, babasının vefatından ötürü Rûdaw Medya Grubu Genel Müdürü Ako Muhammed'e başsağlığı diledi.

Başkan Neçirvan Barzani, babasının vefatı dolayısıyla Ako Muhammed ve ailesine en derin taziyelerini iletti.

Barzani, "Size, ailenize ve arkadaşlarınıza en derin taziyelerimi sunuyorum. Yüce Allah’tan merhumun ruhunu cenneti ile ödüllendirmesini, herkese huzur ve esenlik bahşetmesini niyaz ediyorum. Size uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih de, Ako Muhammed’i telefonla arayarak babası Hacı Muhammed Ali Muhammed’in vefatı dolayısı Muhammed ailesine taziyelerini iletti. 

Rûdaw Medya Grubu Müdürü Ako Muhammed'in babası Hacı Muhammed Ali Muhammed, Cumartesi günü Soran'da 92 yaşında vefat etti.

Soran bölgesinin tanınmış siması Hacı Muhammed Ali Muhammed için bugün Ebubekir Sıddık Camii’nde taziyeler kabul edilecek.

Rûdaw Medya Grubu Müdürü Ako Muhammed,  sosyal medyada yaptığı paylaşımda babasının vefatı için "Hastalıklarınız yüzünden çok acı çektiniz. Bunlar geleceğinizin kefareti olsun. Allah ruhunuz için cennetin kapısını açsın" diye yazdı.

Muhammed paylaşımında "Seninle olan anılarım babacığım, verdiğin güzel öğütler her gün aklımda. Fiziksel olarak gittin ama anıların, nasihatlerin ve sözlerin hep bizimle" şeklinde duygularını dile getirdi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli