Rûdaw bir uluslararası ödül için daha finalist oldu

06-03-2019
Rûdaw
Etiketler Rûdaw WAN-IFRA Sosyal Medya
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Dünya Gazeteler ve Haber Yayıncıları Birliği (WAN-IFRA) tarafından 2017'nin “Ortadoğu’nun en iyi sosyal medya” ödülünü alan Rûdaw, aynı birliğin “Dünyanın en iyi sosyal medya” ödülü için de finale kaldı.

 

 2017’de “Ortadoğu’nun en iyi sosyal medya” ödülünü alan Rûdaw, Dünya Gazeteler ve Haber Yayıncıları Birliği (WAN-IFRA) tarafından belirlenen “Dünyanın en iyi sosyal medya” ödülü için de dünyanın sayılı sosyal medya hesapları ile yarışacak. Bu alanda finale kalan Rûdaw ve diğer sosyal medya rakipleri arasında birinciyi belirleyecek olan ödül töreni, Haziran ayında İngiltere’de düzenlenecek.

 

Rûdaw Dijital Medya Sorumlusu Hemin Lihoni, “Üst üste üç yıldır WAN-IFRA tarafından belirlenen en iyi sosyal medya ağı yarışmasında finale kalmak bizim için çok büyük bir gururdur” dedi.  

 

Lihoni, Haziran ayında düzenlenecek törene finalist olarak katılmalarının dünyanın en iyi ve aktif sosyal medyaları ile ciddi bir yarış içerisinde olduklarının kanıtı olduğunu söyledi.

 

Merkezi Almanya’da bulunan Dünya Gazeteler ve Haber Yayıncıları Birliği (WAN-IFRA) her yıl dünya ve bölgeler genelinde medya organlarına 10 ayrı dalda başarı ödülü veriyor.  

 

Sosyal medya alanında 2017’de Ortadoğu’nun en iyi sosyal medya ödülü alan Rûdaw aynı zamanda dünyanın en iyi sosyal medya ödülü için aday gösterilmişti.

 

Rûdaw’la birlikte finale kalan diğer adaylar içerisinde İngiliz Guardian, BBC, Al Jazeera, New York Times ve diğer büyük medya organları da bulunuyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli