Rûdaw TV'nin izleyicileri kanalın sesini bu şekilde ayarlayabilirsiniz

8 saat önce
Rûdaw
Etiketler Rûdaw TV Rûdaw Radyo
A+ A-

Uydu yayınları üzerinden Rûdaw TV’nin sesini ayarlayabilirsiniz. 

Üç farklı uydu kanalında yayın yapan Rûdaw TV’nin izleyicileri farklı kanalları seçerek favori yayınlarını dinleyebilirler.

İlk sesli kanal aracılığıyla Rûdaw TV’nin yayınlarını izleyebilirsiniz. Söz konusu kanalın ses seviye standartları televizyon formatına uygundur ve izleyiciler uydu alıcı kontrolü sayesinde ilk ses kanalını seçebilirler.

İkinci Ses Kanalı Rûdaw Radyo yayınına aittir, bu kanalı da ekranlarınızda dinleyebilirsiniz, ses kontrolünü uydu alıcısı tarafından kontrol edebilir ikinci ses kanalını seçerek uydu üzerindeki Rûdaw Radyo yayınlarını dinleyebilirsiniz.

Üçüncü kanal ise Rûdaw Radyo ve Televizyonun yayın sesine yayımlayan kanala aittir. Bu kanalın ses seviyesi diğerlerine oranla daha düşüktür. Bu nedenle Rûdaw dinleyicileri, daha standart bir ses seviyesine sahip olan birinci kanalı seçip yayınlarına kaldıkları yerden devam edebilirler.

 

Teknik departmanı

Rûdaw Medya Grubu

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Foto: Rûdaw Grafik

KDP'den KYB'ye Şengal yanıtı: Şengal'i kurtarmak için yüzlerce şehit verdik

KYB’nin Şengal’de Ezidi Kürtlerin KDP tarafından yalnız bırakıldığına dair beyanına KDP’den verilen cevapta, “Başkan Mesud Barzani Şengal kurtarılıncaya dek 2 yıl boyunca savaş cephelerinde kaldı. Şengal’i kurtarmak uğruna yüzlerce şehit verdik” denildi.