Diyarbakırlı kuaför dünya 2'ncisi

Diyarbakır (Rûdaw) - Diyarbakırlı kuaför Berat Polatoğlu, Dünya Kuaförler Konfederasyonu'nun İtalya'da düzenlediği yarışmada ikinci oldu.

 

32 yaşındaki Berat Polatoğlu, İtalya'nın Napoli kentinden Dünya Kuaförler Konfederasyonu (Confederation Mondial Coiffure) tarafından düzenlenen saç kesim ve saç şekillendirme yarışmasında büyük başarı elde etti.

 

Evli ve 1 çocuk babası olan Berat Polatoğlu, yarışmada takım olarak 3'üncü olurken, kesim ve şekillendirme katagorisinde ise bireysel olarak dünya ikincisi oldu.

 

2 kardeşi ve 3 yeğeniyle birlikte çalışan Berat Polatoğlu, yakınlarının desteği ile İtalya'ya gittiğini belirtti.

 

Rûdaw’a konuşan Polatoğlu, "Modeller, stiller ve tasarımlar üzerinde çok çalıştım. Daha iyi olmak için de çabalıyorum. Amacım Diyarbakır'ı tüm dünyaya tanıtmak” dedi.

 

Berat Polatoğlu’nun kardeşi Mustafa Polatoğlu ise, “Kardeşim sadece kesim yapmıyor, adeta sanat yapıyor. Çok yetenekli biri. Almış olduğu bu dereceyle de bizi çok mutlu etti” ifadesini kullandı.

 

Berat Polatoğlu’nun yeğeni de, “8 yıldır dayımla birlikte çalışıyoruz. Biz onun yanında yetiştik. Bu yarışmada dünya ikincisi olduk. Amacımız ve hedefimiz dünya şampiyonu olmak” diye konuştu.

 

Kuaför Polatoğlu, yarışmada aldığı dereceden sonra müşterilerinin arttığını da söyledi.