Beybûn Ajans kuruldu

Haber Merkezi - Yazarlık eğitimi ve editörlük alanında çalışmalar yapmak için Yazar ve Yayıncı Muhittin Uymaz tarafından Beybûn Ajans kuruldu.

Bünyesinde yazarlık eğitimi, yazarlık koçluğu ve editörlük dahil olmak üzere yayıncılığın da bulunduğu ajans, bir yazarın kitap hazırlama sürecinde her konuda profosyonel bir çalışma yapması için tüm hizmetleri bünyesinde bulunduruyor. 

Kuruluş ilanında kurucu yayın yönetmeni Muhittin Uymaz şunları kaydetti; 

"Beybûn Ajans bünyesinde, editörlük, editörlük eğitimi, yazarlık eğitimi ve koçluğu, grafikerlik hizmetleri, çizim çalışmaları ile beraber yayıncılık faaliyetlerini de yürütmektedir. Bunların yanında ayrıca senaryo metni ve kurgu ile metin danışmanlığı da yapmaktadır. 

Kuruluş amacımız, yazar ve yazar adaylarının en doğru şekilde hem yazarlık hem de o yolda edinilmesi gereken yetkinlikleri yazar/yazar adayına kazandırmaktır.

Özellikle yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın yazar ve yazar adayı olmak isteklerinde kendilerine her türlü kolaylığı sağlamaktır. 

Yayın dünyasında ve medya alanında özellikle editörlük ve yazar koçluğu/danışmanlığı konusunda var olan eksiklikleri doldurmak istiyoruz.

Yazar ve yazar adaylarımız istedikleri herhangi bir konuda destek alma girişiminde bulunabilirler. Hep birlikte güzel çalışmalara imza atma temennisiyle..."

Uymaz ayrıca, "Editörlerimiz, grafikerlerimiz ve diğer alanlardaki eğitimcilerimiz  alanında yetkinliği ve uzmanlığı bulunan dokuz kişilik bir ekiptir" bilgisini paylaştı.