Mesrur Barzani: 24 saat elektirik hizmeti vereceğiz

Erbil (Rûdaw) - Kürdistan Bölgesi Başbakanı ve KDP Başkan Yardımcısı Mesrur Barzani, partisinin seçimlerde büyük bir galibiyet elde edeceğiniz ifade ederek, “Kürdistan Bölgesi’nde biz bu statüyü kurduk biz de koruyacağız” dedi.

Başkent Erbil’de vatandaşlarla bir araya gelen Başbakan Mesrur Barzani, seçime hazır olduklarını mesajını verdi.

‘Halkımız ve milletimiz için gerektiğinde her savaşa gireriz’ diyen Mesrur Barzani, “Bizler hiçbir zaman savaştan yana olmadık her zaman barıştan yana olduk” diye konuştu.

KDP bu statüyü kurdu yine KDP bu statüyü koruyacaktır. KDP bu tecrübenin sahibidir. İnşallah bu seçimde en büyük zaferi elde edeceğiz. KDP tek başına çok fazla kazanımı olmuştur, ama diğer taraflar KDP’siz hiçbir kazanımları olmamıştır” ifadelerini kullandı.

KDP’nin Kürdistan'ın yeniden inşasında önemli bir rol olduğuna dikkat çekerek, “Kürdistan Bölgesi KDP’nin ard arda gelen iktidarlarının yapmış olduğu işleriyle hangi aşamalara geldi. KDP inşa etmeye devam edecektir” diye konuştu.

Başbakan Mesrur Barzani şöyle devam etti:

“Refah açısından Kürdistan'ın tüm şehir ve kasabalarına hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet ettik. Kürdistan'ın yeniden inşasında KDP en büyük paya sahiptir. Eksiklerimizin olduğunu doğrudur, ihtiyaçların ve hizmetlerin iyileştirilmesi konusunda ciddi çaba sarf ettiğimizi istiyoruz. Detaylı bir gündemimiz var ve sizin için önemli olan tüm hizmetleri uygulamaya devam edeceğiz. Bunlardan en önemlisi elektrik sorununu, biliyorum hepiniz için önemli. Bu anlamda başlattığımız ve devam ettireceğimiz programız var, Allah’ın izniyle yakın gelecekte tüm Kürdistan'a 24 saat elektrik sağlayacağız.”