Bayram sabahı eşi ve 3 yakınını öldüren şahıs yakalandı

02-05-2022
Etiketler Süleymaniye Çemçemal Cinayet Asayiş
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Süleymaniye Asayiş Müdürlüğü, Çemçemal ilçesinde eşi, 2 baldızı ve bir akrabalarını da öldüren şahsın yakalandığını açıkladı.

Bu sabah Çeçemal ilçesine bağlı Şorış kasabası Sengawi Mahallesi’nde ikamet eden kayınpederinin evini silahla basan A.M isimli şahıs, eşini, 2 baldızı ve bir akrabasını öldürdü, kayınvalidesi ve eşinin yeğenini de yaraladı.

Olayın ardından açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Kubad Talabani, suçlunun en yakın zamanda yakalanarak adalete teslim edilmesini istedi.

Rûdaw’a konuşan Süleymaniye Asayiş Müdürlüğü Basın Bölümü Sözcüsü Rejin Salih, olayın arından kaçan şahsın saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındığını söyledi.

Sözcü Salih, şahsın suçunu itiraf ettiğini ancak ayrıntı vermeyi reddettiğini bildirdi.

Aile içi geçimsizlik

Bugün sabah saat 06:30 sıralarında kayınpederinin evini basan A.M. isimli şahıs, eşi, 2 baldızı ile eşinin bir yakınını öldürdü, kaynanası ve diğer bir akrabalarını da yaraladı.

Olayın sebebinin A.M ile eşi arasında yaşanan şiddetli geçimsizlik olduğu, 5 çocuk sahibi kadının 6 ay önce evini terk ederek babasının evine geldiği öğrenildi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli