Cotillard'dan Brad Pitt yanıtı

20-11-2016
Rûdaw
A+ A-

Haber Merkezi - Brad Pitt'in Angeline Jolie'den ayrılmasına sebep olduğu öne sürülen Oscar ödüllü oyuncu Marion Cotillard, iddiaların gerçek olduğunu söyledi.

 

Hürriyet gazetesinden Barbaros Tapan'a konuşan Cotillard, "Çıkan söylentileri hiç üzerime alınmadım. Gerçekle ilgisi yok. Başka da bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

 

Brad Pitt'le “Allied” filminde yalnızca rol arkadaşlığı yaptığını belirten Cotillard, "Brad yaptığı işlerden her zaman etkilendiğim, kendine hayran eden bir oyuncu ve inanılmaz bir partner. Tüm filmlerini izledim ve her filminde çok farklı. Ve iyi bir öğrenci" diye konuştu.

 

“Brad Pitt’e film için Fransızca öğrettim” diyen Cotillard, şöyle devam etti:

 

“Tüm çocukları Fransızca konuşuyor sanırım. Kendi de her zaman Fransızca konuşmak istemiş. Brad gerçekten azimle ve kararlılıkla, çok çalıştı. Başka bir dili öğrenmek zaten çok zor.

 

Bir de Fransızca’yı Kanada aksanıyla konuşması gerekiyordu ki, aksanlı konuşmak daha da zor. Çünkü ben de daha önce birkaç filmimde aksan yapmak zorunda kalmıştım. Ama çok iyi bir iş çıkardı. Tüm set ekibi olarak onun bu azminden etkilendik.”

 

Marion Cotillard kimdir?

 

Oscar ve Golden Globe ödüllü Fransız oyuncu, 1975 yılında Fransa’da doğdu. Babası ünlü oyuncu-yönetmen Jean Claude Cotillard ve annesi oyuncu ve drama-oyuncu koçu Niseema Theillaud. Çocukluğundan itibaren babasının filmlerinde ve tiyatro oyunlarında rol alan Cotillard, şimdi de “Allied” filmiyle beyazperdede yerini almaya hazırlanıyor.

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli