Olay yaratan röportaj

Haber Merkezi - Vanity Fair Dergisi’ne röportaj veren ünlü oyuncu Margot Robbie hakkında yazılan sözler “cinsiyetçi” ve “kadın düşmanı” bulunarak, sosyal medyada topa tutuldu.

 

Hollywood’un en çalışkan oyuncusu olarak lanse edilen Margot Robbie, Vanity Fair Dergisi’nin Ağustos 2016 sayısına konuk oldu.

 

Ancak geçen hafta vizyona giren “Tarzan Efsanesi” ve 5 Ağustos’ta vizyona girecek olan “Suicide Squad” filmlerinin yıldızını gündeme taşıyan verdiği kapak pozu ve sorulara verdiği cevaplar değil, hakkında yazılan makaledeki sözler oldu. 

 

Amerikalı gazeteci Rich Cohen tarafından kaleme alınan makalede, Avustralyalı yıldızın görünümüyle ilgili sözler “kadın düşmanı” ve “cinsiyetçi” olarak nitelendirilerek eleştiri yağmuruna tutuldu.

 

Rich Cohen, sadece cinsiyetçi ve kadın düşmanı sözlerinden dolayı değil, Avustralyalı yıldızın ülkesiyle ilgili yazdığı sözlerden dolayı da eleştiri oklarının hedefindeydi.

 

Cohen’in makaledeki sözleri şöyleydi:

 

“Margot Robbie bir Avustralyalı. Onu anlamak için bunun anlamını düşünmelisiniz. Avustralya Amerika’nın 50 yıl önceki hali, güneşli, yavaş, atalarınızı görmek için gideceğiniz atalarınızın yeri.”