Sermiyan Midyat kendisine ‘ırkçı’ saldırı yapıldığını iddia etti

11-06-2019
Rûdaw
Etiketler Sermiyan Midyat Büyükada Nev
A+ A-

Haber Merkezi – Oyuncu Sermiyan Midyat, Büyükada'da gittiği bir eğlence mekanında şarkıcı Nev’den Ahmet Kaya'nın bir şarkısını çalmasını istemesi sonucu, tepkiyle karşılaştığını ve başına sandalye atıldığını iddia etti.

 

Sermiyan Midyat, Büyükada ziyareti sırasında gittiği eğlence yerinde yaşadığı olayı sosyal medya hesaplarından duyurdu.

 

Midayat, "Faşizmin bu kadar ayyuka çıktığını görmek ne kötü" diyen Midyat, "Ahmet Kaya’nın “Kum Gibi” şarkısını söyleme arzusu, Nev adlı entel dantel şarkıcı tarafından bu kez de kafamıza sandalye atarak tepkilendi. Susacak mıyız? Sonuna kadar KUM GİBİ" ifadesini kullandı.

 

 

Midyat daha sonra instagram hesabında yaptığı yorumlarda şu ifadeleri kullandı:

 

"Ülkenin iktidarından rahatsız olanlar; ülkenin nüfuzuna beyaz yaka faşizmini pompalayan iki yüzlü, tehlikeli, aşırı ırkçı ve aşırı beyazlardır ve de onların hiçbir şeyden şikayet hakkı olmasa da... durmaksızın, susmaksızın, uslanmaksızın şikayet etmeye devam eden kafatasçılardır.

 

Kaldı ki Serdar Ortaç diyerek birçok öfkeyi üzerine çekmiş bir figür dahi özür dilemesini bilirken... Bu iki yüzlü faşist beyazların yatacak yerlerini, yataklık ve yardımlık edenlerini çokça merak edenlerdenim."

 

Görgü şahidinden açıklama

 

Olay günü şarkıcı Nev'in masasında olan Fotoğrafçı Candaş Arın ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Midyat’ın Nev’den Ahmet Kaya şarkısı çalmasını istediğini, şarkıcının “Ahmet Kaya çalmıyorum” demesinin ardından oyuncu Midyat’ın kendisine “faşist” diyerek yumruk attığını söyledi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli