İbrahim Kalın'ın konseri iptal edildi

Haber Merkezi - Seçimlerin ardından açıklanan yeni kabinede Hakan Fidan'ın Dışişleri Bakanı olması ile birlikte ismi kulislerde MİT müsteşarlığı için geçen İbrahim Kalın’ın 6 Temmuz'da Yavuz Bingöl'le birlikte çıkacağı konser iptal edildi.

6 Temmuz’da Kuruçeşme Açıkhava’daki konserde “İrfani Türküler” adındaki grupta İbrahim Kalın, Yavuz Bingöl, İsmail Altunsaray ve Ümit Yılmaz yer alacaktı.

Basına konuşan Yavuz Bingöl’ün menajeri Erden Demir “Konser ertelendi, yeni tarihi bilmiyoruz. Yani iptal edildi diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

İbrahim Kalın, Yavuz Bingöl, İsmail Altunsaray ve Ümit Yılmaz’dan oluşan İrfani Türküler ekibi, İstanbul 4. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali’nin konuğu olarak AKM’de konser vermişti.

28 Mayıs seçimlerini kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede en dikkat çeken değişikliklerden biri, uzun yıllar Milli İstihbarat Teşkilatı müsteşarlığını yürüten Hakan Fidan'ın Dışişleri Bakanı olması oldu.

Kulislerde uzun süredir konuşulan bir başka konu da Cumhurbaşkanlığı eski sözcüsü İbrahim Kalın'ın MİT'in yeni başkanlığına getirilmesiydi.