74. Berlin Film Festivali devam ediyor

22-02-2024
Etiketler Uluslararası Berlin Film Festivali Berlinale Adam Sandler
A+ A-

Berlin (Rûdaw) - Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen 74. Berlin Film Festivali, bu yıl 15-25 Şubat tarihlerinde 10 gün sürecek. Berlinale’ye katılan yıldızlar Rûdaw muhabirine tecribelerini anlattı.

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen 74. Uluslararası Berlin Film Festivali devam ederken, festivalin simgesi olan altın ayı, basın toplantılarının gerçekleştirildiği salonda yer aldı.

Fesitivali bu yıl Rûdaw ekibi de yerinde takip ediyor. Yıldızlar Rûdaw mikrofonuna konuştu.

ABD’li yönetmen, oyuncu ve yapımcı Adam SandlerBurada harika zaman geçirdim ve hepsi çok hoştu. Gittiğimiz her yerde insanlar bize iyi davrandılar, harika bir akşam yemeği yedik ve iyi vakit geçirdik. Harika bir geceydi ve bunu asla unutmayacağız” dedi.

Netflix destekli bilim kurgu draması "Spaceman"ın yönetmeni Adam Sandler, bir gazetecinin sorusu üzerine, “Hiç bir zaman havada uçmadım, bir dahaki sefere sen de oraya gidersin. Çok çalışıyoruz ve orada arkadaşlarımla birlikte olmam önemli” diye konuştu.

Adam Sandler ile bu filmde yer alan Hintli Amerikalı oyuncu Kunal Nayyar de, “Berlinale'de olmak harika bir deneyim ve hepimiz mutluyuz. İstediğimiz filmi destekliyoruz. Herkes kutluyor, bu muhteşem” dedi.

Kunal Nayyar “Adam harika bir insan. Birlikte çıkmamamız ilginç bir şey çünkü o New York'ta ve ben de Prag'daydım. Bu hafta sonu çok eğlendik” diyerek filmi ve yönetmenini anlattı.

“Sizce ödül alabilecek misiniz?” sorusuna Nayyar, “Sanırım ve öyle umuyorum. Bu filmde herkes olağanüstüydü. Sadece bir ödül değil, herkes sıkı çalışmasının karşılığını almalı” yanıtını verdi.

Avusturyalı aktris ve şarkıcı Anja Plaschg “İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanacağınızı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Hayır, hayır, öyle düşünmüyorum. Bilmiyorum, dürüst olacağım, bunu düşünmüyorum. Burada olduğum için çok minnettarım” diye yanıt verdi.

Anja Plaschg, üzerindeki kıyafetleri de, “Domuzları sevdiğim ve domuz çiftliğinde büyüdüğüm için gördüm ve aldım. Bu kostüm bir arkadaşım tarafından yapıldı. Bunun başka bir dünyadaki kutsal bir düğünün resmi olduğunu görebilirsiniz. Bu farklı bir tür olabilir” sözleri ile tarif etti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli