25 yıl sonra yeniden: Titanik vizyona giriyor

20-10-2022
A+ A-

Haber Merkezi – Başrollerinde Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'in yer aldığı Titanik, 25 yıl sonra yeniden izleyiciyle buluşuyor.

James Cameron'ın yönetmenlik, senaristlik, ortak yapımcılık, ve ortak kurgu yönetmenliğini yaptığı, Amerikan yapımı epik, felaket, ve romantizm temalı sinema ”Titanic” filmi, 4K, HDR ve 3D desteğiyle tekrar beyaz perdeye aktarılacak.

Filmin haklarına sahip olan Disney, filmin 10 Şubat 2023 tarihinde tüm dünyada bir kez daha yayınlanacağını duyurdu.

Olympic sınıfı bir transatlantik yolcu gemisinin 15 Nisan 1912 gecesi daha ilk seferinde bir buz dağına çarparak 3 saate yakın bir süre içerisinde batışını kendi romantik ve dram tarzıyla anlatan Titanik filmi, Türkiye'de 10 Şubat'ta tekrar vizyona giriyor.

Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet’in başrolünde oynadığı yapım, tam 11 Oscar ödülü kazanarak adını sinema tarihine yazdıran filmlerin başında geliyor.

Titanik, 1997 yılında vizyona girmişti.

Titanik'in batışı üzerine kurgulanan filmin başrollerini, geminin felaketle sonuçlanan ilk seyahati sırasında birbirine âşık olan farklı toplumsal sınıflara mensup iki genci canlandıran Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet paylaşmaktadır.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli