'Miss Japan' tacını bıraktı

06-02-2024
Etiketler Miss Japan Carolina Shiino Ukrayna
A+ A-

Haber Merkezi – Miss Japonya Grand Prix 2024 yarışmasında 'Miss Japan' unvanını alan 26 yaşındaki Ukrayna doğumlu model Carolina Shiino tacını iade etti.

Miss Japonya Grand Prix 2024 güzellik yarışmasını Ukrayna doğumlu Japonya vatandaşı Carolina Shiino'nun kazanmasına tepkiler sürerken Shiino, evli bir kişiyle ilişkisinin magazine düşmesi sonucu tacını bıraktı. Shiino, hayranlarından ve kamuoyundan özür dilerken 'Japonya Güzeli' unvanının yılın geri kalanında boş kalacağı açıklandı.

Miss Japonya Grand Prix 2024 yarışmasında 'Miss Japan' unvanını 26 yaşındaki Ukrayna doğumlu model Carolina Shiino'nun alması tartışmaların fitilini ateşledi. Japonya Carolina'nın Japon güzellik anlayışını temsil etmediğini savunanlar ile taç giymesini memnuniyetle karşılayanlar olarak ikiye bölündü.

Japonya'ya 5 yaşındayken gelen Carolina, 2022 yılında Japonya vatandaşlığı aldı. Carolina, Japon gibi gözükmese de özünde Japon olduğunu belirtti.

Tacını bıraktı

Tartışmaların devam ettiği esnada ' Shukan Bunshun' isimli haftalık dergide, modelin evli biriyle ilişki yaşadığına dair haber yayımlandı. Yarışmanın organizatörleri, geçen hafta habere verdikleri ilk tepkide, Shiino'yu savunarak şahsın evli olduğunu bilmediğini dile getirmişlerdi.

Ancak organizatörler haberin yayımlanmasından sonra, Shiino'nun bu kişinin evliliği ve eşi hakkında bilgi sahibi olduğunu itiraf ettiğini açıkladı. Bahsi geçen haberde bu kişinin bir doktor ve evli bir influencer olduğu bilgisi yer aldı.

Miss Japan Derneği, web sitesinde yaptığı açıklamada, Japonya Güzeli'nin unvanını bırakma talebinin kabul edildiğini duyurdu. Dernek açıklamasında bu durumun, toplum nezdinde bazı sorunlara neden olduğunu kabul etti.

Hayranları ve kamuoyundan özür diledi

Carolina'nın yanıltıcı davrandığı için özür dilediğini belirten dernek, organizatörlerin de modelin istifasını kabul ettiklerini aktardı. Haberlerin ardından bir açıklama yapan Shiino, hayranlarından ve kamuoyundan özür diledi ve habere cevaben korku ve panikle hareket ettiğini söyledi.

Karolina Shiino, "Sebep olduğum büyük sorun ve beni destekleyenleri yanılttığım için gerçekten üzgünüm" ifadesini kullandı.

'Japonya Güzeli' unvanı boş kaldı

Öte yandan, Japonya Güzeli unvanı, birkaç kişinin ikinciliği paylaşmasına rağmen yılın geri kalanında boş kalacak.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli