Hayko Cepkin destekleyeceği adayı duyurdu

05-05-2023
Etiketler Hayko Cepkin Seçim2023 Kemal Kılıçdaroğlu CHP Türkiye
A+ A-

Haber Merkezi - Müzisyen Hayko Cepkin, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini belirtti.

Türkiye'de 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Kamuoyunda tanınan birçok isimler destekleyecekleri adaylar ve siyasi partiler hakkında açıklamalarda bulunuyor.

Müzisyen Hayko Cepkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini belirterek milletvekili seçiminde de Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye İşçi Partisi ya da İYİ Parti'den yana oy kullanacağını ifade etti.

Cepkin şu ifadeleri kullandı:

"Yasaklanan festivalleri, kaderine terk edilen, kapanan tiyatroları, salonları, intihar eden müzisyenleri, hala düzeltilmeyen saat yasaklarını, yapılamaz hale gelen üni. Şenliklerini ve nicelerini görmezden gelip, yapılan sahnelere minnet bekleyen, izin verdiklerine nimet gözü ile bakılmasını isteyenlere.

Parti adı zikretmeksizin kararsız seçmenin kararını verip gereğini yapmasını belirttim. Mis gibi etik bir açıklama. Çünkü şükür ki 'her kesimden sevilen' ve muhalif çizgisi DE bilinen birisiyim.

Madem söylediklerim manipüle ediliyor o halde daha net olayım. Bir oyum Kemal Kılıçdaroğlu'na. Bir oyum Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye İşçi Partisi ya da İYİ Parti'ye.

Bu seçim önemli bir dönemeçtir. Bu da net. Muhalefete de şunu belirteyim. Bu seçim kaybedilir ise, bu kez karşılarındaki en büyük muhalif olarak yerimi alacağımı da, arz ederim. Çünkü başarısızlığa ya da hayal kırıklıklarına artık tahammülümüz kalmamıştır. Kazansanız dahi muhalif kalacağım. Çünkü sahnede olmak, sanatçı olmak bunu gerektirir.”

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli