Bankalar emekli maaş zamlarını güncelledi

6 saat önce
Etiketler Emekli Maaşı Güncelleme Zam
A+ A-

Haber Merkezi – Türkiye’de milyonlarca emeklinin beklediği zamlar yola çıktı.

Emeklileri ilgilendiren güncellemeler o banka tarafından duyuruldu. O ödemelere yeni bir zam beklentisi paylaşıldı. Eylül ayı itibariyle güncellenmesi beklenen ödemeler emeklilerin gündeminde yerini aldı.

Ödemelerde değişikliğe gidildi

Emeklilerin gündeminde yer alan promosyon ödemelerinde güncellemeler yapıldı. Yapılan güncellemenin ardından emeklilerin daha fazla yararlanabileceği bir sistemin kurulduğu paylaşıldı. Milyonlarca emekliyi ilgilendiren bu güncellemeyle ilgili Garanti BBVA web sitesinden detaylar paylaşıldı. Açıklama sonrasında emekli promosyon ödemelerinde değişikliğe gidildi.

Limit 20 bin TL oldu

Maaşını Garanti BBVA'ya taşıyacak olan emekli vatandaşlar, 15 bin TL'ye kadar promosyon ödemesinden faydalanabilecek. Promosyondan faydalanabilmek için en yakın şubeye gitmeli ya da mobil uygulama üzerinden maaşınızı taşıyabilirsiniz. Emekli vatandaş 3 yıllık taahhüt imzalayarak, promosyon tutarını kazanabilir. Ayrıca banka ATM'lerinde maaş tutarı yapacaklar için limit aşım ücreti alınmıyor. Limit aşımının sınırı ise 20 bin TL olarak belirlendi.

Nijerya'da unutulmaya yüz tutan Hausa kültürünün önemli bir parçası olan geleneksel müzik aleti shantu eşliğinde şarkı söyleyen kadınlar

Genellikle kabak veya benzeri bir bitkinin sapından yapılan bu enstrüman, basit yapısına rağmen güçlü ve etkileyici bir sese sahip.

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli