Erbil Uluslararası Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı’nda sürprizler de var

Erbil (Rûdaw) - 2’inci Erbil Uluslararası Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı katılımcılarından Menar Emlak Şirketi, fuar boyunca kendilerinden ev alanlara çekilişle otomobil vermeyi vaad ediyor.

Başkent Erbil’de 2’inci Erbil Uluslararası Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı dün başladı. 10 Eylül’e kadar devam edecek olan fuara 8 ülkeden 150 firma katılıyor.

Fuar katılımcılarından Kürdistan Bölgesi merkezli Menar Emlak Şirketi, katılımcılara bir de sürpriz hazırlamış.

Rûdaw’a konuşan Menar Emlak Şirketi sahibi Şêrwan Rahman, “Bu fuara özgü özel bir sürprizimiz var. Menar olarak fuarın düzenleneceği dört gün ‘Altın Bölge’ isimli projemizde taksitle ev alanların ismi çekilişe eklenecek ve ödüllerimizden yararlanacak” dedi.

Menar Emlak Şirketi’nin dağıtacağı ödüller içerisinde araba da var.

Menar’ın ev almak isteyenlere sunduğu teklifler ise şöyle;

Birinci taksit yüzde 17, ikinci taksitler yüzde 23 ve üçüncü taksit ki bu kilit teslimi ile başlıyor, yüzde 30 taksitlerle başlıyor. 48 ay içerisinde ödenmesi istenen taksitler aylık 500 dolar kadar.

“Altın Bölge” projesinde en yüksek metrekare fiyatı 1800 dolar. Projede metrekaresi 1025 ve 1075 dolarlık evler de var.

Başkent Erbil’de Loyal Show Co. firması tarafından düzenlenen 2’inci Erbil Uluslararası Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı’na 8 ülkeden (Türkiye, İran, Kıbrıs, Yunanistan, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri ve Almanya) 150 firma temsilcisi katılıyor.

Fuar, Erbil Uluslararası Fuar Salonu’nda düzenleniyor.