Yatırımcılar Erbil Uluslararası Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı’nda buluşuyor

07-09-2021
Rûdaw
Etiketler 2’inci Erbil Uluslararası Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı Erbil Kürdistan Bölgesi
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – 2’inci Erbil Uluslararası Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı 7-10 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenleniyor. Fuara 8 ülkeden 150 firma katılıyor.

Başkent Erbil’de düzenlenen 2’inci Erbil Uluslararası Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı başladı. Loyal Show Co. firması tarafından düzenlenen fuara 8 ülkeden (Türkiye, İran, Kıbrıs, Yunanistan, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri ve Almanya) 150 firma temsilcisi katılıyor.

Fuar, Erbil Uluslararası Fuar Salonu’nda düzenleniyor.

Emlak ve garimenkul Kürdistan Bölgesi’nde yatırımın üçte birini kapsıyor. Bu yatırımların merkezi olan Erbil’de 11 milyar 102 milyon dolarlık yatırım yapılmış durumda. İkinci sırada ise 3 milyar 464 milyon dolarla Süleymaniye geliyor.

Emlak uzmanı Omid Enver, Rûdaw’a yaptığı açıklamada, “Erbil, bölgede emlak ve gayrimenkul tatırımın faal olduğu bir merkez” dedi.

Erbil İthalatçılar Birliğince, fuara kendileri aracılığı ile yapılacak katılımlarda özel bir indirim sağlanacağı açıklanmıştı.

1’inci Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Eylül 2019’de gerçekleştirilmişti. Fuara 10 ülkeden 150 firma katılmıştı. Bunlardan 25 tanesi Türk firmasıydı.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli