Ödül Renault TREZOR’un

Haber Merkezi – 32’inci Uluslararası Otomobil Festivali'nde "2016'nın En Güzel Konsept Otomobili Ödülü"nü Renault TREZOR kazandı.

 

Renault, Paris'te düzenlenen 32’inci Uluslararası Otomobil Festivali'nde (Festival Automobile International) jüri, TREZOR'un, "2016'nın En Güzel Konsept Otomobili" seçildiğini açıkladı.

 

Renault Tasarım Direktörü Laurens van den Acker, ödüle ilişkin değerlendirmesinde, tasarım stratejilerini sürdürmek için kendilerine ilham veren bu ödül için jüriye teşekkür etti.

 

Acker, “TREZOR'un taşıdığı güçlü ve duygu dolu hatlar, gelecekteki modellerimize ilişkin tasarım ve teknoloji konusunda ipuçları veriyor. Ayrıca yakın zamanda gözler önüne serilecek olan yeni bir Renault konsept otomobiller döngüsünün de başlangıcını oluşturuyor” diye belirtti.

 

TREZOR'un bir konsept otomobile verilebilecek en somut örnek olduğunu söyleyen Uluslararası Otomobil Festivali Başkanı Remi Depoix ise, kendilerinin de tasarımı ve detaylara verilen önem arasındaki ilişkiyi değerlendirdiklerini belirtti.

 

Depoix, “TREZOR'un, Renault'nun gelecekteki modellerine ilham verecek hassas bir yaratıcı çalışma olduğunu düşünüyoruz” yorumunu yaptı.